dimecres, 29 de gener del 2020

MUDA[C] 2019: LA CIRCULAR.

f Carta o lletra que és adreçada a diferents persones amb una mateixa redacció.
diccionari.cat


La setmana vinent marxem d'excursió al MACBA. La primera excursió del MUDA[C] i hem volgut degustar la circular que enviem a les famílies.
De quina manera?
Doncs treballant en petits grups i traduint-la sencera a imatge.



Dimecres, 29 de gener de 2020
Benvolgudes famílies del MUDA[C] de 2n,
en posem en contacte amb vosaltres per informar-vos de la primera excursió del projecte MUDA[C].



El proper DIJOUS DIA 6 de FEBRER de 2020 els infants de 2n marxem d’excursió al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) a realitzar un recorregut sonor pel museu.




Tots els sons són aquí, al nostre voltant, però si no parem l’orella sembla que no existeixin. El museu és un espai on podem descobrir el que no s’aprecia a primera vista. Descobrirem, amb el cos, d’on venen els sons que habiten el museu.



Una vegada recopilats tots els sons i sorolls, podrem crear la nostra partitura col·lectiva i cantar-la i ballar-la plegats.
Taller a càrrec d’Ángela Peris, ballarina, coreògrafa i educadora. Amb la participació de Jorge Horno, artista plàstic, coreògraf i educador.


La sortida és de tot el dia i han de portar l’esmorzar, el dinar i una cantimplora d’aigua.


Els alumnes que són fixes al servei de menjador tenen pícnic que inclou el dinar         (NO L’AIGUA). Si no voleu aquest pícnic que us fa el menjador, heu d’avisar amb un marge de dos dies per anul·lar-ho.


Ens heu d’autoritzar per realitzar l’excursió retornant-nos la part del full que teniu a continuació ABANS DEL DIA 3 DE FEBRER de 2020.
Atentament,
Marco, Núria i tutores de 2n.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada