dilluns, 31 de març del 2014

FANG: P5B MIRADES AL MIRALL



Donat que P5 hem iniciat el projecte del cos humà i fent un treball de les mirades, les quals tant es sorprenen, com s’il·lusionen, com ens deixen veure i mirar, com s’apassionen i com s’expressen, hem volgut realitzar la proposta de fang vinculada amb les mirades dels infants.

Primer hem fet una sessió on hem pogut texturar la peça amb eines que ens deixaven empremtes i que després ens ajudarien.

Tot seguit ens hem adonat, a través d’unes imatges que ha portat la mestra, que l’art i molts artistes han treballat amb les mirades i els ulls, així doncs hem començat la nostra proposta. Ens hem  mirat al mirall i ens han fet fotos de les nostres mirades i ens hem decidit a triar què faríem amb fang: la mirada plena, un ull, o els dos ulls i el nas...
Però per començar hem hagut de preparar-nos la peça amb el fil per tallar el fang, el corró per aplanar la peça...

Ha estat una experiència interessant... a vegades no ens fixem gaire amb els nostres ulls i hem descobert amb més intensitat la nostra mirada, el nostre color, les parts que formen part de la nostra mirada i ens acompanyen quan ens expressem...i sobretot hem gaudit de l’experiència de treballar amb fang!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada